Welkom!

Als je onze website al vaker hebt bezocht, kun je er niet omheen kijken. Onze webpagina’s hebben een grondige make-over gekregen.

Wees gerust: je vindt hier nog steeds de vertrouwde rubrieken. Ze zitten wel in een nieuw, aantrekkelijk jasje. Tegelijk biedt onze vernieuwde website heel wat mogelijkheden die we voordien niet hadden. Zo zullen we op deze pagina’s geregeld berichten posten. Over een nieuwe publicatie, bijvoorbeeld. Of over de bestemming van onze heemwandeling.

Kom geregeld een kijkje nemen voor nieuws over Heemkring Averbode!

foto bestuur
Heemkring Averbode is al 45 jaar te gast in de norbertijnenabdij van Averbode. Een jonge zilverlinde, geschonken aan de nieuwe abt Marc Fierens, symboliseert onze samenwerking. Een delegatie van het bestuur bezocht de kloostertuin om te kijken hoe ons boompje het maakt.

2 gedachten over “Welkom!

  1. Geen reactie, maar een vraag. Toen ik kind was hing de basiliek van Scherpenheuvel vol met achtergelaten krukken. Die zijn nu al lang verwijderd. Wat heeft men met deze krukken gedaan? Dat moet in de baldadige vijftiger jaren gebeurt zijn, dus ik heb weinig hoop. Groeten en bedankt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s